DMI: Kold og blæsende afslutning på påsken

Nyheder
Foto: Shutterstock
Desværre kommer afslutningen af påsken ikke til at blive ligeså god som den indledning vi havde.

Mest læste i dag

En kølig og tør luft strømmer ind over Danmark fra nordvest. Det får den betydning, at temperaturen i Danmark kommer til at falde meget i løbet af de næste par dage, hvor vi kun får en dag med nogenlunde godt vejr.

“I starten af næste uge ligger lavtrykket over Finland og et højtryk forstærkes over De Britiske øer, og ret kold luft strømmer en overgang ned over Danmark nordfra. Senere på ugen bevæger højtrykket sig mod sydøst og noget lunere luft når frem til landet vestfra.,” lyder det fra DMI på deres hjemmeside over de kommende syv døgn.

I dag fredag bliver det tørt med nogen sol, men senere på dagen forventes det også, at der kommer skyer. temperaturen vil ligge på mellem 7 og 12 grader.

Lørdag vil der først på dagen komme en del sol, men ellers bliver det mest en skyet dag. Der vil også komme perioder med regn i løbet af dagen, hvor temperaturen forventes at ende på mellem 8 og 13 grader.

Søndag vil være den eneste dag, hvor der igen kommer lidt varme, men prognoserne har ændret sig lidt. Tidligere blev der lovet op til 18 grader, men nu ligger temperaturen på mellem 10 og 15 grader.

Den første del af dagen bliver skyet med stedvis regn, men derefter kommer der perioder med en smule sol.

Vejret efter weekenden

Mandag går hen og bliver en kold dag, hvor temperaturen ikke kommer over de 10 grader. Det bliver en dag med lidt eller nogen sol, og så forventes det, at der kommer regn, slud- eller haglbyger.

Tirsdag ligger temperaturen på mellem 6 og 10 grader. Det bliver mest trt med en del sol, men i løbet af dagen vil der komme flere skyer vestfra.

Onsdag bliver det mest tørt med lidt eller nogen sol, og her vil temperaturen igen begynde at stige. Der vil blive mellem 8 og 13 grader, mens temperaturen i løbet af natten vil ligge på 3 til 7 grader.

Fra torsdag og frem forventes det ,at der vil blive tørt, og at der kommer stigende temperaturer.

 

Anbefalet til dig