DMI kommer med advarsel torsdag aften: Disse danskere får kraftigt regnskyl

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efterårsvejret træder i den gang ind - og disse danskere har billetter på forreste række.

Mest læste i dag

Efter en dejlig sensommerdag torsdag, hvor lune temperaturer og tørvejr dominerede store dele af Danmark, står vejrforholdene til at ændre sig dramatisk i løbet af aftenen.

Ifølge Ekstra Bladet via. en risikomelding udsendt af Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) torsdag morgen, er der kraftig regn på vej til landet.

Denne vejrændring forventes at påvirke især vestkysten og vil gælde fra kl. 22 torsdag aften til kl. 7 fredag morgen. Området, der ventes at blive ramt af den kraftige regn, strækker sig fra Tønder i syd til Hjørring i nord.

DMI advarer om, at der i løbet af denne periode kan falde mellem 25 og 35 mm regn på blot seks timer, hvilket kan medføre udfordringer som oversvømmelser og generelt vanskelige vejforhold.

Inden regnen sætter ind, kunne danskerne dog glæde sig over, at torsdag blev den tiende sensommerdag i september. DMI bemærker, at der blev registreret en temperatur på 25,3 grader ved Holbæk Flyveplads, hvilket er usædvanligt for efterårets første måned.

Den vekslende karakter af det danske vejr viser sig endnu engang, og befolkningen opfordres til at være opmærksomme på de udsendte varsler og tage de nødvendige forholdsregler i forhold til det kommende vejrskifte.

Foto; DMI

Anbefalet til dig