DMI kommer med ny prognose: Hold øje med mandag

Foto: Shutterstock
Ifølge den nye prognose fra DMI, så vil den kommende uge byde på klassisk, dansk efterårsvejr.

Mest læste i dag

DMI ønsker dog stadig at varsle befolkningen, hvor de siger, at man skal være ekstra opmærksom på mandagen.

Det fortæller Jesper Eriksen, vagtchef hos DMI, til B.T.

”Mandag skal danskerne holde ekstra godt øje med vejrudsigten. Der kan komme en varsling om lokale skybrud og torden,” siger Jesper Eriksen.

Det tyder dog ellers på, at mandagen starter flot ud. Det vil dog blive erstattet af regnbyger i den sydlige del af Danmark. DMI varsler om, at i nogle af regnbygerne vil der være risiko for torden og hagl.

Disse regnbyger vil trække sig nordpå i løbet af aftenen. Nordjylland slipper dog for kraftige regnbyger. DMI siger, at resten af Danmark stadig er i risikozonen for at blive ramt af lokale skybrud mandag aften.

Kigger man længere frem, så vil tirsdag til torsdag være ustadigt med byger og sol.

Det estimeres, at temperaturen vil ligge på omkring femten grader i dagstimerne, som så daler til mellem seks og tolv om natten.

Det er fortsat usikkert, hvordan vejret bliver fredag til søndag. Det tyder dog på hård blæst samt det ustadige vejr med byger og sol. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig