DMI kommer med nytårsudmelding

31/12/2021

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
DMI melder ud om vejret nyrårsaften.

Mest læste i dag

I løbet af nytårsaftensdag skal en front langsomt passere Danmark. Denne front vil have både skyer og regn med sig.

Særligt i den sydlige del af landet vil dagen blive blæsende. I denne del af landet kan det blive op til hård vind fra sydvest. Ifølge meteorolog Jens Lindskjold fra DMI, vil temperaturen lyde på mellem 7 og 10 grader.

Nytårsaften bliver det mest tørt. Det vil kun være i de sydlige og østlige dele af landet, at der kan komme en smule regn.

Meldingen fra DMI lyder, at det dog fortsat bliver noget diset i løbet af aftenen. Enkelte steder i landet kan man også opleve tåget vejr.

Når vi nærmer os den sidste stund i 2021, og det bliver tid til at skyde det nye år ind, er det muligt, at det klarer flot op. Det er dog især i den nordvestlige del af landet, at det gør sig gældende. Her kan man være heldig at få perfekt vejr til fyrværkeri med kig til stjernerne.

Temperaturen vil også være i den milde ende i løbet af aften og nat. Her estimerer DMI, at temperaturen vil lyde på mellem 5 og 8 grader.

Derudover lyder meldingen, at den friske sydvestlige så småt vil begynde at aftage i løbet af aftenen. Omtrent ved midnat vil vinden de fleste steder i landet være let eller jævn omkring vest.

Alt dette betyder, at - foruden den nordvestlige del af landet - der ikke er udsigt til en helt klar himmel, når danskerne gør sig klar til at skyde 2022 ind.

 

Anbefalet til dig