DMI lover varm weekend: Næsten 20 grader i Danmark

01/04/2020

Christian Granhøj Skouboe

Solen titter frem i weekenden. Foto: Shutterstock
I weekenden bliver vejret mere end lunt.

Mest læste i dag

Det ser ud til, at weekendvejret i Danmark for en gangs skyld bliver noget, som man rent faktisk gider at skrive hjem om. Det fortæller DMI. 

Vejret er ellers noget ustadigt i disse det. Solrige forårsdage og minusgrader om natten, giver billedet af et forår, som endnu ikke rigtigt har bidt sig fast. Det sker dog måske i denne uge. Ifølge Danmarks Meterologiske Institut så rejser temperaturen dog op i den rigtige ende af termometeret, når ugen går på hæld. 

Hos Instituttet forventer man nemlig, at temperaturen vil komme helt op og kysse 20 grader. 

Starter sidst på weekenden

Den sydlige del af Danmark skal særligt glæde sig til søndag. Her fortsætter temperaturen den "himmelflugt" som blev sat i gang lørdag. Søndag forventes det, at det kan blive op mod 15 grader varmt. Selvom det ikke bliver lige så varmt i resten af landet, så er der ikke noget, som tyder på, at indbyggerne her får noget at klage over. Indbyggerne langs kysterne må dog betal for deres dejlige omgivelser ved at løbe risikoen for, at der kan falde lidt regn i løbet af søndag. 

Himmelflugten fortsætter mandag i næste uge, hvor temperaturen forventes at ramme hele 18 grader. Så selvom vi kigger ind i en påske, hvor forsamlingsforbud og virtuelle påskefrokoster har erstattet hverdagen, så ser det ud til, at vejret i hvert fald kan blive rigtigt flot.

Så handler det bare om at krydse fingrene og ønske, at DMI får uret og temperaturen bliver langt højere end de 20 grader, når det endelig bliver tid til at holde weekend. 

 

 

Anbefalet til dig