DMI: Lunt sensommervejr rammer Danmark

02/9/20 06:32

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
I dag får flere steder i landet flot sensommervejr - det er dog ikke alle som får lige meget kig til solen.

Efter sidste uges vejr, som var præget af et vejr som mindede mere om efterår end om sensommer - så får vi nu en dejlig lun start på efteråret. 

I dag vil store dele af Jylland få en pæn dag med lune temperaturer og et kig til efterårssolen - mod øst vil der være mere skyet. Bornholm, Lolland-Falster og Møn vil også opleve regn og byger. Vi får temperaturer på mellem 16 og 21 grader. 

Torsdag vil dagen starte ud med tørt vejr, med nogen eller en del sol - efterhånden også på Bornholm. I løbet af dagen kommer der skyer vestfra og om eftermiddagen vil den vestlige del af landet få regn. Temperaturer på mellem 17 og 20 grader.

Fredag får vi lidt eller nogen sol, med spredte byger - på Bornholm vil der være regn først på dagen. Temperaturer på mellem 17 og 20 grader. 

DMI melder at vi i årets første efterårsmåned kan forvente perioder med ustabilt og skiftende vejr, fronter med skyer, regn og blæsende vejr vil passere landet vestfra - i kortere perioder vil vi dog opleve at højtrygsrygge vil medføre mere stabilt, tørt og solrigt vejr.