DMI: Massiv varme på vej - Her bliver der op til 27 grader

14/9/20 06:24

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Selvom kalenderen viser at det er efterår, så får vi alligevel et besøg af sommervejr de kommende dage.

Den seneste uge har det været blandet vejr, nogle dage lidt varmere og andre dage har vi fået en god forsmag på efteråret. Måske har du pakket sommertøjet langt væk - men det ser ud til at du godt kan få det fundet frem igen. De kommende dage vil vi nemlig i få varmt vejr, med helt op til 27 grader.

Lad os tage et kig på denne uges vejr: 

I dag får vi først på dagen stedvist skyet vejr, hvor der i den sydlige del af landet lokalt vil være dis eller tåge, ellers bliver det mest tørt med en del sol. Vi får temperaturer op mellem 20 og 25 grader, mens der ved kyster med pålandsvind, vil være lidt køligere. Vi får svag til jævn vind og nattens temperaturer vil være mellem 10 og 15 grader.

Tirsdag starter ud med stedvist skyet vejr, hvor der i morgentimerne lokalt også kan forekomme tågebanker - især i Jylland. Resten af dagen bliver det tørt med nogen eller en del sol. Vi får temperaturer mellem 20 og 25 grader - dog lokalt helt op til 27 grader. Svag til let skiftende vind og temperaturer på mellem 10 og 15 grader om natten.

Onsdag starter tørt og med nogen eller en del sol, i perioder vil det dog være mere skyet. Temperaturer på mellem 16 og 21 grader, hvor det bliver køligst mod nord. Let til frisk vind, og om natten temperaturer ned mellem 7 og 12 grader - i Jylland kan der lokalt blive lidt koldere. 

Torsdag bliver tørt med en del sol og temperaturer på mellem 15 og 17 grader. Let til frisk vind og temperaturer helt ned til mellem 3 og 8 grader om natten. 

Fredag tørt vejr med nogen eller en del sol. Temperaturer på mellem 15 og 18 grader og om natten ned til mellem 5 og 10 grader. Svag til jævn vind hele døgnet. 

På nuværende tidspunkt ser weekendens vejr ud til fortsat at være stabilt og tørt vejr, med temperaturer op mod 18 grader.