DMI med fantastisk melding

18/9/20 06:20

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Selvom at der har været rigtig koldt her til morgen, så venter der nu endnu et par dage med skønt og lunt vejr.

Et højtryk over De Britiske Øer giver lige et stabilt og tørt vejr, med efterhånden stigende temperaturer. 

Den seneste uge har budt på dejligt lunt vejr, hvor vi har fået et sidste strejf af sommer, inden vejret snart begynder at blive køligere. Men ‘sensommer’ vejret er ikke helt slut endnu, for den kommende weekend byder også på rigtig pænt vejr. 

Lørdag kan dagen stedvis starte med skyet eller tåget vejr, men ellers bliver det tørt med en del sol. Vi får temperaturer mellem 16 og 20 grader, med svag til jævn vind. Aftenens vejr vil også være klart, men først på natten vil der dannes tåge mange steder. Nattens temperaturer vil være mellem 6 og 12 grader.

Søndag starter også ud med skyet vejr, med dis og tåge - men i løbet af dagen klarer det op og der vil være nogen eller en del sol og svag til let vind. Aftenen vil ligesom lørdag starte ud med klart vejr, men i løbet af natten vil der blive dannet tåge flere steder. Igen med temperaturer ned mellem 6 og 12 graders varme.

Fortsætter i starten af næste uge

Mandag får vi endnu en dag som starter med dis og tåge, men op af dagen bliver det tørt med nogen eller en del sol. Temperaturer mellem 16 og 20 grader.

Tirsdag vil der i den nordvestlige del af landet være mest skyet, men ellers vil der blive tørt og solrigt. Temperaturer helt op til mellem 17 og 22 grader. 

Fra onsdag ser det på nuværende tidspunkt ud som om, at vejret vil byde på mere ustadigt vejr med regn og lidt lavere temperaturer.