DMI med fantastisk melding

30/08/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu lyder der en opløftende melding fra Danmarks Meteorologiske Institut.

Mest læste i dag

Meldingen lød i sidste uge på, at efteråret var på vej - og det er det skam også, når vi ser på kalenderen. Men alligevel kan vi i denne uge, hvor vi går ind i efterårets første måned, se frem til et dejligt sensommervejr. 

"Der ventes os en uge med flot sensommervejr, når en række svage højtryksrygge skyder sig ind over landet vestfra og giver os mere sol, tørt og lidt varmere vejr," lyder det fra DMI. 

Faktisk meldes der om temperaturer helt op mod 23 grader i denne uge. 

I dag byder mandagen på tørt vejr med nogen eller en del sol. Mod sydøst kan der dog blive stedvis mere og der kan komme enkelte byger. Temperaturer mellem 16 og 23 grader. Dog vil Bornholm få mere skyet vehr og temperatuer ned mellem 10 og 15 grader. 

Tørt og masser af sol 

Tirsdag kan vi igen glæde os til tørt vejr med nogen eller en del sol, samt temperaturer mellem 17 og 23 grader. Om aftenen og om natten meldes der dog om tørt og klart vejr, der kan dog være risiko for tågebanker. 

Onsdag venter endnu en dag med en tørt vejr og en del sol, samt endnu en gang temperaturer mellem 17 og 23 grader. 

Torsdag lyder på stort set samme melding, med sol og 17 til 23 grader. Vinden bliver svag til jæv, men efterhånden kan der om natten komme stedvis hård vind. 

Fredag bliver også med tørt vejr, med nogen eller en del sol - der kan dog i de sydvestlige egne blive mere skyet. Temperaturer mellem 15 og 20 grader. Om natten let til frisk vind fra nordvest, mens der ved kysterne kan komme oo til hård vind.

Weekendens vejr ser ud til at byde på fortsat tørt vejr, med uændrede temperarurer. 

 

Anbefalet til dig