DMI med fantastisk melding

04/3/22 07:33

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock.com
Nu lyder der en skøn melding fra Danmarks Meteorologiske Institut.

De seneste dage har vi haft flot og solrigt vejr. 

Og er det noget som du nyder - så kan du nu glæde dig til de kommende syv dage. Der er nemlig masser af solskin på menuen.

Et højtryk giver nemlig sol - dog også kolde og klare nætter, så der vil også være risiko for rimtåge eller tåge.

Lad os se nærmere på vejret de næste syv dage:

I dag starter med lokalt rimtåge mange steder - ellers venter der en flot dag med nogen eller en del sol. Morgenen vil være kold med frost og senere får vi temperaturer mellem 3 og 7 grader. 

Lørdag byder igen på tørt vejr med lidt eller nogen sol. Ved Østersøen vil man få flest skyer. Temperaturer mellem 2 og 6 graders varme, med svag til jævn vind fra skiftende retninger. I nat mellem 4 graders frost og 1 grads varme.

Søndag byder på en del sol, hvor der dog først på dagen vil være stedvis mest skyet - det vil især være i den sydlige og østlige del af landet. Temperaturer mellem 3 og 7 grader, samt let til frisk vind. Ved kysterne dog op til hård vind. Om natten igen koldt med temperaturer mellem 4 graders frost og 1 grads varme.

Sol, sol og mere sol

Mandag skydes ugen i gang med endnu en omgang tørt vejr og solskin. Temperaturer mellem 3 og 7 graders varme, med let til jævn vind fra nord. Natten er fortsat kold med temperaturer mellem 5 graders frost og frysepunktet.

Tirsdag bliver tørt med en del sol, men fra øst dog mere skyet, især ved Østersøen.  Mest tørt men ved Østersøen med mulighed for enkelte slud- eller snebyger. Dagtemp. op mellem 3 og 7 grader, og om natten ned mellem frysepunktet og 5 graders frost.

Onsdag bliver med nogen sol og mest tørt, den sydlige del af landet mere skyet og måske med enkelte snebyger. Let til frisk stedvis hård vind, med temperaturer mellem 2 og 5 grader.

Torsdag og fredag er fortsat præget af højtryk, men der er mulighed for enkelte snebyger ved Østersøen. Der vil fortsat være koldt med lave temperaturer.