DMI med fantastisk melding: Næsten 20 graders varme på vej

Nyheder
Foto: Shutterstock
Efter en weekend med regn og rusk, kan vi nu se frem til næsten 20 graders varme.

Mest læste i dag

De seneste dage har budt på en blandt omgang, med lidt sol - men ellers mest regn og blæst. Derudover har der heller ikke været synderligt lunt - men nu kan vi glæde os over et par næsten sommerligedage lige rundt om hjørnet.

I morgen og onsdag er der nemlig lagt op til nogle varme forårsage, der vil byde på sol mange steder. Faktisk vil vi i disse dage også ramme de hidtil varmeste dage i foråret, i år. Prognoserne ser hvertfald lovende ud. 

Det ser ud til, at vi nogle steder vil ramme omkring 17 til 18 graders varme.

Det bliver dog ikke en helt jævn fordeling af varmegraderne, da den varme luft bevæger sig ud over det for årstiden kolde havvand og dermed bliver afkølet, derfor vil kyster med pålandsvind (vest og sydvestvendte kyster) kun få temperaturer i omegnen af 10 grader.

Grå mandag 

Lad os tage et kig på vejret de kommende dage:

I dag mandag bliver der skyet, diset og der vil stedvis være regn. Temperaturen forventes at ligge mellem 8 og 13 grader, og der er risiko for hård vind omkring sydvest.

I løbet af natten begynder vinden at aftage, og vi får mellem 5 og 8 grader.

Tirsdag får vi tørt vejr med sol mange steder. Temperaturen kommer til at stige en hel del, så der visse steder i landet bliver hele 17 grader.

Onsdag bliver det lige tanden bedre. Her får vi også tørt vejr med en del sol, og temperaturen vil snige sig op på 18 grader flere steder. I løbet af natten falder temperaturen dog til mellem 1 og 6 grader, og desværre bliver det igen køligere.

Skærtorsdag bliver regnfuld fra tidlig morgen, men det vil klare op, og temperaturen vil ligge på mellem 6 og 11 grader.

Fredag kommer temperaturen til at ligge på det samme, og der vil komme nogen eller en del sol. Dog er der risiko for en lokal byge.

Lørdag vil starte tørt ud, men senere bliver det skyet. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 10 grader.

Søndag forventes regn eller byger, og temperaturen kommer til at falde yderligere.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig