DMI med fantastisk melding om hele næste uge: Sol og sommerdage

03/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Det bliver dejligt at være udendørs i næste uge.

Mest læste i dag

Ifølge kalenderen har vi lige taget hul på efterårssæsonen, men det lader til, at vejret ikke har tænkt sig at følge sæsonerne i år.

Fra starten af juli og til slutningen af august måned var der stort set kun ustadigt vejr på menuen til danskerne, hvorfor de to sidste sommermåneder egentlig mindede om efterårsvejr.

Nu hvor vi rent faktisk er trådt ind i efteråret, lader det til, at vejret vil give det danske land lidt sommervejr alligevel.

“Det minder altså lidt om sommer”, lyder det fra vagthavende meteorolog hos DMI, Mette B. Wagner, der taler om den kommende uge til B.T.

I næste uge bliver det nemlig varmt, og derudover vil der være masser af sol over det danske land.

Det betyder også, at der er flere sommerdage i sigte, hvilket vil sige, at temperaturen overstiger 25 grader.

Det pludselige vejrskifte skyldes et højtryk, der vil sende varm luft ind over det danske land, hvilket vil give danskerne en uge med sol og stabilt vejr.

Som ugen skrider frem, vil det blive varmere og varmere, og faktisk vil solen tilmed være til stede på himlen alle syv dage.

Mette B. Wagner fortæller, at der torsdag og fredag vil være 25 grader, og at det er sandsynlighed for, at det fortsætter ind i næste weekend. Men der er mere endnu:

“Måske bliver det faktisk lidt lunere enkelte steder. Her kan der blive 26 grader, måske 27 grader. Men det skifter hele tiden, hvor det kan være, så det vil jeg ikke lægge mig fast på endnu.”

Anbefalet til dig