DMI med fantastisk melding om sol og tørvejr: Her sker det

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det ustadige, trælse vejr fortsætter ikke længe endnu.

Lige nu læser andre også

Vejret, som danskerne har skullet stå model til i den seneste tid, har ikke været noget at råbe hurra for.

I en længere periode er danskerne blevet spist af ved regn, blæst og lavere temperaturer, men nu ser det ud til, at solrige og varmere dage langt om længe vil ankomme.

Dog er der lige et par dages ventetid endnu, skriver DMI.

Selvom et lavtryk nordøst for Bornholm bevæger sig mod Oslo og bringer regn til den østlige og nordlige del af landet i starten af ugen, vil vejret gradvist forbedres. Tirsdag vil være præget af blæst med risiko for kraftige vindstød, men derefter vil det langsomt begynde at gå i den rigtige retning.

Godt vejr venter danskerne

Tirsdagens aftentimer og natten til onsdag vil der være skyet med regn og byger - men fra onsdag begynder vejret at vise sig fra sin bedre side. Selvom der stadig vil være skyet med regn og byger mange steder, vil temperaturen ligge mellem 13 og 17 grader. Vinden vil aftage, og vejret vil gradvist blive bedre.

Torsdag vil være skyet med byger, men med temperaturer mellem 12 og 16 grader. Fredag lover mest tørt og skyet vejr med mulighed for lidt sol og temperaturer mellem 15 og 19 grader.

Lørdag bliver ugens højdepunkt med nogen eller en del sol og kun enkelte lette byger. Dagtemperaturen vil ligge mellem 18 og 22 grader, hvilket giver en perfekt mulighed for at nyde udendørs aktiviteter.

Søndag og mandag vil være ustadige, men med ret uændrede temperaturer.

Kigger man lidt længere frem i DMI's prognoser står det skrevet, at der er 'Gode chancer for tørvejrsdage og sol' i uge 33, som begynder mandag den 15. august.

Derfor er der altså fortsat ingen grund til at gemme solbriller og solhat langt væk, da der ude i horisonten venter flere gode dage.

Anbefalet til dig