DMI med fantastisk melding: Sommeren nærmer sig

Nyheder
Foto: Shutterstock
Der er god grund til at glæde sig til den kommende uge.

Mest læste i dag

Det er blevet søndag, og dagen i dag starter ud med at være stedvis skyet, og derudover vil tågen også være at se, hvis du kigger uden for.

Heldigvis skal vi ikke langt op ad formiddagen, før solen bryder igennem, og vi får en solrig dag.

Sådan skriver DMI.

Vinden frisker lidt op fra øst, hvilket betyder, at temperaturen på østvendte kyster kun når 10-15 grader, mens en vestvendt kyst kan komme helt op på 18-20 grader.

Næste uge

Hvis du er blandt dem, der ikke kan vente på, at sommeren officielt melder sin ankomst, så kan du være helt rolig.

Vejret i næste uge viser nemlig sommerlige tendenser, da det solrige vejr ser ud til at fortsætte. Årsagen til det fine vejr skal findes i et højtryk, der lige nu ligger over Danmark, og som i de kommende dage kun langsomt bevæger sig mod øst.

Dagtemperaturen ventes mellem 15 og 18-20 grader i de kommende dage. Ved kyster med pålandsvind vil det dog blive noget køligere.

Da de kommende dages vejr inviterer dig uden for skal du være opmærksom på, at UV-indekset kan komme op på moderate værdier, og derfor bør man huske på at beskytte den endnu vinterblege hud med skygge, solhat og solcreme.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig