DMI med fantastisk nyt: 25 grader i vente

Af: Ida Hansson

|

18/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er sol og 25 grader i sigte.

Mest læste i dag

Danmark kan se frem til en lun weekend med temperaturer, der stedvis når op til 25 grader, især i de østlige dele af landet.

Dette skyldes et højtryk over Skandinavien, som bringer østlig strømning over Danmark.

Lørdag starter med skyet vejr mod vest og stedvis lidt regn. Men som dagen skrider frem, vil regnen blive mere udbredt vestfra. I de østlige egne kan man dog forvente mest tørt vejr med nogen sol, indtil det bliver skyet om eftermiddagen.

Her kan temperaturen nå op til de lovede 25 grader. Vinden vil være svag til frisk fra øst og sydøst, men ved kysterne kan den stedvis blive hård. Aftenen og natten byder på skyet vejr med regn, men det vil klare op vestfra ud på natten.

Søndag byder på en blanding af sol og enkelte byger. Østlige egne vil dog starte dagen med skyet vejr og lidt regn.

Temperaturen vil ligge mellem 18 og 24 grader, og vinden vil være svag til jævn fra vest og sydvest. Aftenen lover mest tørt vejr med nogen sol.

Mandag og tirsdag fortsætter med en blanding af sol og enkelte byger. Temperaturen vil variere mellem 17-23 grader om dagen og 12-17 grader om natten.

Vinden vil være svag til jævn fra vest og sydvest, men ved kysterne kan den stedvis blive frisk.

Onsdag ser ud til at blive en mest tør dag med nogen eller en del sol. Dagtemperaturen vil ligge mellem 18 og 23 grader.

Torsdag og fredag bliver mere ustabilt med en smule fald i temperaturerne.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig