DMI med glædelig melding: Her vender solen for alvor tilbage

Foto: Shutterstock
Danskerne må væbne sig med tålmodighed lidt endnu, men inden længe er solen for alvor tilbage fra sit vinterhi.

Mest læste i dag

Vinteren er ved at lakke mod enden, men det kedelige vejr og nattefrosten forbliver en del af hverdagen for danskerne lidt endnu.

Dog er der lys for enden af tunnelen. I DMI's månedsprognose skriver vejrtjenesten nemlig, at der lige om hjørnet venter "flere dage med stabilt og tørt vejr med nogen sol", hvilket helt sikkert er en melding, der får flere til at klappe i hænderne.

Dog må danskerne væbne sig med tålmodighed lidt endnu.

"Det ustadige vejr fortsætter, og de seneste prognoser peger på, at kold polarluft ad flere omgange vil strømme ned over Danmark fra nordvest med mulighed for vinterlig nedbør. (...) Trods nattefrost får forårssolen mere magt i løbet af marts, kulden vil føles frisk og ikke bidende kold", skriver DMI.

Det lyder måske ikke umiddelbart som sød musik i danskernes ører, men hvis man sætter en lup over prognosen for de enkelte uger, ser det ud til, at der venter danskerne en gylden overraskelse.

I både uge 9 og 10, som er de kommende to uger, er der ikke meget at råbe hurra for. Her vil nedbør og kold luft være noget, danskerne kommer til at mærke meget, men dog vil solen også titte frem af og til.

Solen vender tilbage

I uge 11 bliver det dog sjovt.

Her ser det i skrivende stund ud til, at nedbørsmængderne vil ende omkring eller under normalen, hvilket allerede skiller denne uge ud fra de to foregående.

Derudover er der gode nyheder til de solglade danskere, som helt sikkert ikke kan holde smilet tilbage, når de læser DMI's forudsigelser:

"Højtryk eller højtryksrygge kan give os flere dage med stabilt og tørt vejr med nogen sol. Solen begynder at få så meget magt, at den kan få presset følelsen af forår ind, når solen skinner, men der vil fortsat forekomme nattefrost."

Om DMI får ret må tiden vise, men indtil da kan danskerne lade forventningens glæde fylde.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig