DMI med glædelig nyhed: 25 grader i vente

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Langt om længe vender sommervejret tilbage.

Mest læste i dag

Det har i længere tid ikke føltes som om, at det har været sommer i Danmark.

Det har nemlig været ustadigt vejr i en længere periode, hvor regn, skyer og blæst har været en del af den daglige vejrmenu, som danskerne har måtte tage til takke med.

Men nu synger det ustadige vejr på sidste vers, lyder den klare melding fra DMI.

De skriver, at de nordlige og østlige egne af landet kan se frem til en skyet dag. Som dagen skrider frem vil det dog klare op, og i eftermiddag vil hele landet kunne forvente tørvejr, mens nogle endda vil få solen at se.

Også vinden er ved at lægge sig. Der har de seneste dage været kraftig vind i landet, men nu vil der blot være en let til frisk vind. Kystområderne har dog stadig kuling.

I dag, onsdag, vil temperaturerne ikke ligefrem skrige af sommer, da det bliver omkring de 16 grader landet over.

Til gengæld skal danskerne ikke væbne sig med oceaner af tålmodighed, hvis de ser frem til sol og glade dage.

På fredag vil et lavtryk over De Britiske Øer sørge for at vi i Danmark vil få transporteret lunere luft op til os, hvorfor der er bedre dage i vente.

Derfor er der inden længe mulighed for at opleve temperaturer helt op til 25 grader, mens der samtidig vil være både sol og tørvejr.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig