DMI med glædeligt nyt: Nu kommer varmen - og så længe bliver den

11/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Varmen er kommet for at blive.

Mest læste i dag

Danskerne har væbnet sig med masser af tålmodighed, og nu ser det endelig ud til, at varmere temperaturer har meldt sin ankomst.

I dag, fredag, forventes der tørvejr og op til 23 grader, men skyer vil dække for solen de fleste dagtimer, skriver DMI.

Solen vil dog indimellem vise sig, men den kommer ikke til at bage på danskerne hele dagen.

Vejret i den kommende uge

DMI skriver yderligere, at det ustadige vejr vil blive hængende lidt endnu, men at et højtryk melder sin ankomst i midten af næste uge, hvilket vil betyde mere stabilt vejr og tørvejr.

Først skal de ustadige dage dog overstås, og allerede lørdag vil kraftig regn og torden være at opleve i det danske land. Her er de østlige egne de mest udsatte. 

Men til trods for at vi skal vente et par dage endnu på stabilt vejr, så er temperaturerne kommet for at blive.

Hele ugen ser det nemlig ud til, at der rammes 23 eller 24 grader samtlige dage, men nedbør vil også være en del af den daglige vejrmenu, indtil det stabile vejr rammer.

Når det mere stabile vejr kommer til Danmark, ser det dog ud til, at temperaturerne vil tage et lille dyk.

Prognoserne er usikre efter mandag, hvor mængden af nedbør også er mere usikker. Derfor er det også usikkert om det stabile vejr 

Udsigten er ret sikker frem til og med mandag, men timing og mængder af nedbør er usikker. Det er også noget usikkert om vejret fra midten af næste uge bliver mere stabilt, men i skrivende stund lyder meldingen sådan.

Anbefalet til dig