DMI med godt nyt

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
DMI kommer her i juledagene med glædeligt nyt til de danskere, der ikke er udpræget begejstrede for frost.

Mest læste i dag

I starten af december blev det pludselig rigtig koldt.

Temperaturen dykkede gerne ned under frysepunktet, og her lå den ganske længe. I løbet af natten var der ned til -17 grader, og dagene var præget af en massiv kulde.

Frosten og sneen forsvandt dog igen som dug for solen, da temperaturen begyndte at stige igen.

Lige siden har vejret været ganske mildt, og nu melder DMI ud, at sådan kommer det også til at være. Faktisk forventer DMI, at der går mindst en måned endnu, før det atter kan gå hen og blive rigtig koldt, og det er ikke engang sikkert, at det sker.

"Umiddelbart er der ikke meget der tyder på at det for bliver koldere før muligvis engang sidst i januar." lyder det fra langtidsmeteorolog Steen Hermansen i DMIs månedsprognose.

Sådan bliver vejret de kommende dage

Tager vi et kig på DMIs 7-døgnsprognose, så er der heller ikke meget der peger på, at det skulle gå hen og blive særligt koldt.

I dag 2. juledag ventes der 5 til 8 graders varme, mens vejret igen vil byde på skyet og diset vejr.

Tirsdag ventes der 4 til 7 graders, mens der er sandsynlighed for lidt sol, og nogle enkelte byger.

Onsdag forventes et lignende vejrbillede, hvor temperaturen vil ligge på de 4 til 7 graders varme, og vi får lit skiftende vejr med sol og byger.

Det samme er tilfældet både torsdag og fredag, inden vi rammer weekenden, hvor DMI forventer ustadigt vejr og ret blæsende vejr i perioder. Men blæsevejr er knap så sjovt at gå i, er det til gengæld godt nyt til de danskere, der har variable elpriser.

Anbefalet til dig