DMI med godt nyt: 25 grader i vente

09/9/20 08:03

Julie Møller

Selvom efteråret i den grad har meldt sin ankomst med regn, blæst og byger, så ser dog ud til, at vi kan glæde os lidt sensommervejr.

Kalenderen siger september, og det betyder efterår. Efterårsvejret har også ramt Danmark med blæst, byger og regn. Det bliver koldere,  dagene bliver kortere, og mange af os skal indstille os på, at nu er det altså efterår.

Når det er sagt, så er der dog noget at glæde sig over, hvis du er til sol og varme. I næste uge ser det nemlig ud til, at det bliver noget lunere og mere solrigt. På nuværende tidspunkt ser det ligefrem ud til, at vi kan få få en enkelt meteorologisk sommerdag med temperaturer over 25 grader, oplyser DMI.

Dagens vejr

Men før vi når til næste uges vejr, så starter vi med dagens vejr. Det bliver skyet vejr med lidt regn, i eftermiddag klarer det med mest tørt vejr og lidt sol. Dagtemp. mellem 15 og 20 grader, og jævn til hård vind fra sydvest og vest, ved kysterne stedvis op til kuling. I nat vil der i hele landet være spredte byger og til dels klart vejr. 

De kommende dage ser ud til at blive en gentagelse af dagens vejr med regn, byger og lidt sol hist og her. Igen vil dagtemp. være mellem 15 og 18 grader, men lørdag og søndag bliver det en smule varmere med op til 20 grader. De lune temperaturer fra weekenden kommer også til præge næste uges vejr, hvor det ser ud til, at der kommer en sommerdag.

Sommerdag i vente

Næste uge, uge 38, bliver overvejende tørt, solrigt og lunt vejr. Det er især starten af ugen, hvor vejret kan lede tankerne hen på en god, dansk sommer.

Først på ugen ventes dagtemperaturen op mellem 20 og 25 grader, men de daler til 14 til 18 grader senere på ugen, skriver DMI.

Herefter er det tilbage til efterårsvejret, som vi kender til det: En god blanding af sol, regn, blæst og byger.

Er du fan af efteråret? Eller er du mere til sol og sommer?