DMI med godt nyt: Nu vender det

Foto: Shutterstock
Vi kan glæde os til onsdag - for der vender det.

Mest læste i dag

I de seneste dage har vi haft et noget ustadigt vejr - sol, regn, skyer og torden. Men fra på onsdag lyder meldingen altså nu på, at det skulle blive bedre. Dog venter der først et par dage med ustadigt vejr.

De kommende dage kan vi se frem til endnu et par dage med ustadigt vejr, der vil byde på mange byger - men når vi rammer onsdag, vil vejret blive mere stabilt med nogen sol og færre byger.

På trods af, at der først vil være et par dage med ustadigt vejr - så er der dog også godt nyt her. Der vil nemlig kun være en meget lille risiko for skybrud (skybrud defineres ved mere end 15mm på 30 min. red.)da bygerne ofte ikke vil vare længere end 5 til 15 minutter. Dog kan bygerne have intensiteten af skybrud, mens den passerer.

I dag starter ugen med mest skyet vejr og en del byger, der lokalt kan være med torden. I perioder kan der dog også være lidt eller nogen sol - og vi får temperaturer mellem 17 og 21 grader. Vinden bliver let til frisk, mens kysterne kan opleve hård vind.

Færre byger og mere sol

Tirsdag får vi endnu en gang byger, der lokalt kan være med torden - i løbet af dagen også stedvis lidt eller nogen sol. Temperaturer mellem 17 og 20 grader, med let til jævn vind.

Fra onsdag kan vi regne med nogen sol og færre - og ikke mindst lettere byger. Torsdag ser det endda ud til, at vi vil få mest tørt vejr med nogen sol og lidt stigende temperaturer.

Onsdag vil nemlig byde på nogen sol de fleste steder - dog kan der i løbet af dagen også komme enkelte byger. Temperaturer mellem 18 og 21 grader.

Torsdag bliver tørt med nogen sol de fleste steder, i dagens løb kan der dog blive mere skyet i den vestlige del af landet. Nordjyderne kan også få en overgang med lidt regn. Samtidig får vi temperaturer mellem 19 og 23 grader.

Når vi rammer weekenden ser vejret fortsat ud til at byde på forholdsvist tørt vejr, med lidt eller nogen sol. Dog stadig med byger ind imellem.

 

 

 

Anbefalet til dig