DMI med godt nyt: Nu vender sommervejret tilbage

Af: Thea Andersen

|

10/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nu vender sommervejret tilbage.

Mest læste i dag

Efter en periode med ustadigt vejr og byger, ser det ud til, at vi endelig kan se frem til mere solrige og varmere dage. Ifølge Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) vil vejret nemlig stabiliseres i takt med en højtryksryk over Nordsøen efterhånden bevæger sig ind over landet.

Det betyder også, at solen mange steder vil kigge frem i løbet af dagen og ikke mindst at vinden snart vil aftage, oplyser meteorolog hos DMI Anja Bodholdt tidligt torsdag morgen.

Temperaturen når i dag op mellem 15 og 19 grader - og har man savnet sommerlige temperaturer, så er der noget at se frem til.

Temperaturen tager nemlig endnu et nøk opad i morgen, fredag, hvor den lander mellem 18 og 23 grader og lørdag er det ikke umuligt, at vi kan få endnu en meteorologisk sommerdag i hus, hvilket vi ikke har haft siden den 16. juli, oplyser meteorolog Anja Bodholdt.

Søndag forventes det, at temperaturerne vil ligge på mellem 17 og 22 grader med svag til frisk vind omkring sydvest. Derudover er der udsigt til lidt eller nogen sol, men også byger, især i Jylland.

Næste uge

Sommervejret fortsætter i næste uge, hvor vi kan se frem til pæne temperaturer mellem 18 og 23 grader, lokalt måske lidt varmere, og om natten ned mellem 11 og 16 grader.

Onsdag og torsdag vil temperaturerne være ret uændrede.

Udsigten er ret sikker frem til og med fredag, derefter er timing og mængden af nedbør noget usikker.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig