DMI med kedelig melding: På torsdag kan det ramme landet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Temperaturerne er ikke noget at råbe hurra for i øjeblikket.

Mest læste i dag

Det er mandag, og det betyder, at en ny uge er skudt i gang.

Selvom der måske var flere, der havde sat næsen op efter et vejrskifte, så fortsætter det ustadige, kølige og til tider blæsende sommervejr.

Og som om det ikke var nok, så bliver det også bidende koldt senere på ugen.

Sådan skriver DMI.

Tirsdag vil byde på spredte byger med mulighed for lidt eller nogen sol, især i den nordvestlige del af landet. Temperaturerne vil ligge mellem 13 og 18 grader.

Om aftenen og natten bliver der vekslende skydække med enkelte byger og temperaturer ned mellem 7 og 12 grader. Vinden vil være let til frisk fra vest og nordvest, med hård vind ved kysterne.

Onsdag ser ud til at fortsætte de ustadige tendenser med lidt eller nogen sol samt enkelte byger. Temperaturerne vil ligge mellem 12 og 15 grader, og om aftenen og natten vil flere byger ramme landet.

Her vil temperaturerne vil falde til mellem 7 og 10 grader.

Tordenvejr på vej

Torsdag vil torden kunne ramme landet, men derudover vil der også være lidt eller nogen sol.

Dagtemperaturerne vil være mellem 10 og 13 grader, mens nattemperaturerne falder helt ned til mellem 5 og 10 grader.

Fredagen byder på lidt eller nogen sol og enkelte byger. Dagtemperaturerne stiger til mellem 13 og 18 grader, mens nattemperaturerne vil ligge mellem 10 og 15 grader.

I weekenden sniger vi os igen op omkring de 20 grader, hvilket er et skridt i den rigtige retning. Danskerne må altså fortsat væbne sig med tålmodighed og krydse fingre for et pludseligt vejrskifte til noget mere sommerligt.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig