DMI med klar melding: Skidt nyt til konfirmanderne

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Weekendens vejr vil byde på lidt af det hele.

Mest læste i dag

Den kommende weekend står i store bededags- og konfirmandernes tegn.

Mange danskere ser frem til den, for nu, sidste store bededag, mens andre har en konfirmation at se frem til i den kommende weekend.

Konfirmationen er en stor dag for mange unge mennesker, da de træder ind i de voksnes rækker, og derfor er der rigtig god grund til neglebidning over vejret.

Men først skal torsdagen lige passere.

Torsdagens vejr vil byde på sol i flere af de danske egne, samt temperaturer der vil befinde sig mellem 9 og 14 grader. Tilmed byder dagen på rolige vindforhold, men langs kysterne vil vinden være frisk.

Sådan lyder meldingen fra DMI.

Store bededag ser ikke ud til at kunne leve op til torsdagens flotte vejr, men der er håb forude.

Ifølge DMI’s prognoser vil store bededag byde på sol, der dog vil være generet af højtliggende skyer.

I henhold til graderne er der dog skidt nyt til fredagens konfirmander, da der fredag forventes grader fra 6 til 11 grader i dagtimerne. Derudover er der skruet op for vinden, som vil være jævn til hård landet over.

Resten af weekendens vejr er heller ikke ligefrem noget at råbe hurra for.

Lørdag og søndag byder på en blandet landhandel. Til en start vil ugens to sidste dage være præget af regn og blæst, men vinden vil aftage langsomt, og graderne vil snige sig op på 16 grader.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig