DMI med længe ventet melding: Her stopper det med at regne

Nyheder
Foto: Shutterstock
Optimismen begynder så småt at brede sig.

Lige nu læser andre også

I den kommende uge bevæger vi os ind i en gradvis mere varm luft, og flere dage vil danskerne kunne opleve 25 grader.

Det betyder dog ikke, at regn og byger vil stoppe med at hærge over landet - tværtimod.

Som det ser ud nu, er det torsdag og søndag, der er de bedste dage at planlægge udendørs aktiviteter, men her vil byger alligevel spolere festen indimellem.

Så hvornår stopper det med at regne? Det giver DMI svaret på i deres senest opdaterede månedsprognose.

For at finde en tør periode skal tiden spoles helt frem til uge 29.

"I denne uge viser prognoserne, at trykket er højere end normalt over og nord for landet, mens lavtrykkene hovedsageligt tager en bane syd om landet," skriver DMI og fortsætter:

"Således får vi flere sammenhængende dage med ret solrigt og tørt vejr. I perioder bliver det dog mere skyet og vådt, for enkelte lavtryk eller fronter ventes at nå frem til os fra syd eller sydvest."

Vejrtjenesten skriver videre, at temperaturen vil nå op omkring de 23 grader, hvorfor danskerne - måske - endelig vil kunne opleve lidt sommervejr igen.

Selvom der kan ske meget endnu, så er optimismen begyndt at brede sig rundt omkring.

Nu har det ustadige vejr snart været over os så længe, at vi har glemt, hvilken måned vi befinder os i, men lad os da håbe, at der bliver lavet om på det meget snart.

Generelt set ser det ud til at blive en flot sensommer, hvorfor man kan tage de positive briller på og se det som om, at sommervejret bare ankommer sent i år.

Anbefalet til dig