DMI med morsom melding: Stor mulighed for snemænd og risiko for sneboldkampe

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI er kommet med en ny og noget anderlede opdatering.

Mest læste i dag

DMI forudsiger snefald i de kommende dage, og mens sneen har ladet vente på sig, forventes den inden længe at dække store dele af landet.

Den seneste prognose fra DMI, som er baseret på observationer af varmt vand, antyder, at næsten hele landet kan se frem til sne, med undtagelse af det sydvestlige Jylland og Nordsjælland.

Det skriver Ekstra Bladet.

I et nyligt opslag på det sociale medie X, skriver DMI, at der tirsdag morgen er 'stor mulighed for snemænd' i hele landet, mens der også meldes om 'stor risiko for sneboldskampe'.

Det skal dog nævnes, at der er en vis usikkerhed i prognosen, og at det det sydvestlige Jylland kun kan forvente en 'lille' mulighed for sne, mens Nordsjælland har en anelse højere sandsynlighed for snedække.

Den kommende sne skaber potentiale for vinterglæde og leg i store dele af landet, og DMI opfordrer borgere til at være forberedte på de mulige vejrforhold og nyde det kommende vinterlandskab.

Hvid jul?

Selvom der endnu ikke er nogen officiel melding om en hvid jul, er optimismen steget blandt dem, der drømmer om snebeklædte landskaber. Med flere uger til juleaften er der stadig betydelig usikkerhed om, hvordan vejret vil udvikle sig.

På nuværende tidspunkt er der ingen officiel melding om en hvid jul fra DMI, men som bekendt kan der nå at ske meget endnu.

Anbefalet til dig