DMI med nedslående melding: Det står ikke for døren

Foto: Shutterstock

Tirsdagens melding fra DMI er ikke just opløftende.

I går fik de fleste danskere en ganske lun start på ugen - hvor der flere steder blev lovet helt op til 25 graders varme. 

Allerede tirsdag morgen er det dog en markant køligere morgen og DMI melder, at vejret nu atter har skiftet gear.

"De kommende dage vil være en lystig blanding af skyet, kun lidt sol og byger eller regn af og til. Temperaturen har også fået et slag nedad, derfor vil vi typisk få 10 til 15 grader," lyder det fra DMI.

Læs også

Janni Pedersen advarer: Nu begynder det

Dog er der en undtagelse - for befinder du dig på Bornholm, så vil du opleve at du får en del mere solskin end resten af landet. Det er nemlig her, der er størst chance for at opleve sol og tørvejr - dog vil der også på Bornholm komme lidt regn og skyer i perioder.

Årsagen til "gearskiftet" er, at et mindre lavtryk med fronter trækker op mod Danmark. Og - desværre - ser det ud til, at det er den slags vejr vi skal vænne os til. DMI melder nemlig, at en stabil periode med sommervarme ikke lige står for døren.

Køligt og blandet 

På trods af de nedslående meldinger, så lad os alligevel lige tage et nærmere kig på de kommende dages vejr:

I dag bliver det mest skyet af og til - dog sol og tørvejr til Bornholmerne. Temperaturer mellem 10 og 16 graders varme, mens Bornholmerne også her kan se frem til lidt varmere temperaturer på omkring 20 grader. Vinden tiltager til let til frisk fra nord og nordøst. I aften og i nat skyet med stedvis regn, men ud på natten kommer der måske relativ kraftig regn over den vestlige del af Sjælland.

Læs også

Efter 15 år er det nu slut: Betalte ansatte med varer

Onsdag skyet vejr og til tider regn, som først på dagen kan være kraftig. Om eftermiddagen kun lidt regn og mulighed for lidt sol. Temperaturer mellem 12 og 17 grader. Om aftenen og natten skyet og måske lidt regn. Hele døgnet svag til jævn vind.

Torsdag byder igen på mest skyet vejr, med stedvis regn eller byger - dog også lidt sol indimellem. Temperaturer mellem 10 og 16 grader og svag til frisk vind mest fra nordvest og vest.

Fredag byder på kun lidt sol og perioder med regn eller byger, temperaturer mellem 10 og 16 grader, med svag til frisk vind fra nordvest og vest.

 

 

 

Læs også