DMI med nedslående melding: Lykken var kort

13/08/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu er der nedslående nyt fra Danmarks Meteorologiske Institut.

Mest læste i dag

Lykken var kort. Efter et par sommerlige dage vender bøtten nu igen og vi får igen mere ustadigt vejr.

Dog byder fredag på sommerligt vejr i de østlige egne frem til sidst på dagen, mens der kommer skyer, regn og byger i de nordvestlige egne. Desuden byder fredagen på temperaturer mellem 18 og 23 grader - og stedvist op til 25 grader.

Allerede fra i morgen, lørdag, vil det dog vende igen. Her bliver det noget køligere og vi kan forvente temperarurer der maks sniger sig op mod de 19 til 20 grader. 

Det er slutter dog ikke her med de nedslående nyheder fra DMI.

"Som om det ikke er køligt nok, så tager vejret et nøk i en koldere og vådere retning fra natten til mandag og de første dage i næste uge. Det skyldes, at vi får besøg af et lavtryk, der har kold luft med fra Nordøstgrønland og Grønlandshavet.  Luften varmes dog noget op under vejrs, men luften bliver meget ustabil, og der kan dannes kraftige byger og regnområder over Danmark," lyder det. 

Temperaturen daler 

Lad os først se nærmere på weekendens vejr.

Lørdag byder på perioder med lidt eller nogen sol - men også byger flere steder, hvor der vil komme flest i de nordlige egne. På Bornholm kan man dog se frem til mest tørt vejr. Temperaturer mellem 17 og 21 grader.

Søndag byder på lidt eller nogen sol igen, fortsat med enkelte byger og temperaturer mellem 17 og 21 grader. Vinden bliver let til frisk og ved kysterne hård.

Når vi skyder næste uge igang, starter vi mandag med fortsat køligere temperaturer - de bliver mellem 16 og 19 grader, mens der kommer let til frisk vind. 

Tirsdag bliver en skyet dag med regn eller byger, der stedvist kan være ret kraftige. Temperaturer mellem 13 og 18 grader, mens vinden tiltager og bliver jævn til hård, mens man ved kysterne kan få stedvis kuling.

 

Anbefalet til dig