DMI med nedslående melding: Nu bliver der skruet gevaldigt op

03/05/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
I dag skal vi nyde det, for allerede i morgen bliver det pæne vejr afløst af regn.

Mest læste i dag

Selvom mange er stået op til et vådt landskab flere steder i landet, så vil dagen blive nogenlunde pæn. Mandagen starter nemlig skyet og med byger - men i løbet af dagen klarer det op vestfra, dog fortsat med sol og enkelte byger til alle. Det er med at nyde det, for den højtryksryg der skaber mandagens pæne vejr, den bliver i nat afløst af et tilhørende regnområde.

Derfor vil de kommende to dage også byde på et markant vejrskifte, som byder på to særdeles overskyede og våde dage.

Ifølge DMI kommer der antageligt mellem 15 og 20 mm regn de fleste steder - og samtidig vil det også blæse op - så som DMI skriver på sin hjemmeside, så "bliver det ikke sjovt at opholde sig udenfor". 

I dag får vi temperaturer mellem 7 og 11 grader, med svag til jævn vind fra vest og sydvest - Bornholm vil få frisk vind. I aften tørt og efterhånden skyet, mens natten byder på udbredt regn fra vest. 

Varmere fra søndag 

Tirsdag byder på overskyet vejr med udbredt regn, med temperaturer mellem 6 og 11 grader. Jævn til hård vind fra syd og sydøst. Om aftenen og natten overskyet med regn eller byger, temperaturer mellem 3 og 7 graders varme. 

Onsdag overskyet med tidvis regn eller byger, temperaturer mellem 7 og 11 grader. Jævn til hård vind fra sydvest og nordvest, stedvis op til kuling. Om aftenen og natten vil det klare lidt op, dog med spredte byger. 

Torsdag mest skyet med byger, men efterhånden vil det klare op fra vest og der kommer lidt eller nogen sol, med kun få byger. Temperaturer mellem 7 og 10 grader, med jævn til hård vind.

Fredag vil byde på lidt eller nogen sol med enkelte byger, men over den sydøstlige del vil der en overgang være skyet med regn. Temperaturer mellem 7 og 11 grader, med svag til jævn vind - der dog senere bliver let til frisk og stedvis hård.

Lørdag og søndag ser på nuværende tidspunkt ud til at byde ustadigt vejr, med en blanding af sol, byger og skyet vejr, samt forholdsvis uændrede temperaturer - fra søndag dog varmere temperaturer. 

 

Anbefalet til dig