DMI med nedslående prognose: Regn og rusk på vej

28/9/20 06:35

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
I løbet af den kommende uge, vil vejret nu skifte til ‘rigtigt’ efterårsvejr, som byder på mere regn og rusk.

Lavtryk og fronter tager turen ind over Danmark med regn og blæst - og op til weekenden nærmer en ny frontbølge sig med regn og blæst.

Lad os tage et blik på den kommende uge.

I dag får vi skyet vejr, hvor der også kan komme perioder med lidt regn. Temperaturer på mellem 15 og 20 grader, med let til frisk vind fra østlige retninger. I aften og i nat, vil der først være skyet og senere stedvise byger. 

Tirsdag bliver der mest tørt og nogen sol, men i Vestjylland mere skyet og måske lidt regn. Temperaturer mellem 15 og 18 grader og svag til jævn vind. 

Onsdag vil der være perioder med lidt eller nogen sol, men også mulighed for byger, Temperaturer mellem 15 og 18 grader, med jævn vind.

Torsdag byder på lidt eller nogen sol med enkelte byger, men i løbet af aftenen kommer der skyer og regn fra sydvest. Temperaturer mellem 15 og 18 grader.

Fredag bliver skyet med regn eller byger, med dagstemperatur på omkring 15 grader. 

Weekendens vejr ser på nuværende tidspunkt ud til at byde op skyet vejr, med regn og byger flere steder - samt perioder med blæst. 

Månedsprognosen for oktober, ser indtil videre ud til, at være præget af ustadigt efterårsvejr som generelt byder på mere regn og blæst. Det ser dog ud til at der kan komme en periode med mere sol og roligt vejr. Nedbørsmængderne ser ud til at ligge på det normale for måneden - ligeledes gør temperaturerne for måneden, som typisk vil ligge på mellem 13 og 18 grader om dagen og 8 til 14 grader om natten.