DMI med ny melding: Én ting skal du være indstillet på

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI melder ud.

Mest læste i dag

Danmark står over for en broget vejrudsigt i den kommende uge, og danskerne vil opleve alt fra klare, solrige eftermiddage til uforudsigelige regnskyl.

Men først skal søndagen passere.

Ugens sidste dag starter køligt ud med temperaturer omkring frysepunktet, som i dagens løb vil bevæge sig op til 7 grader.

Selvom der tidligt i morges var byger rundt omkring i landet, viser solen sig nu på den danske himmel i store dele af landet.

Solen bliver dog ikke hængende specielt længe. En front fra Nordsøen kaster sine skyer over Danmark, især den vestlige del, og skruer en smule ned for sollyset.

Det skriver DMI.

Det fungerer som optakten til en uge, hvor nattefrosten muligvis vil hilse på. Dette vejrskifte er dog ikke evigt, og allerede fra tirsdag står landet overfor mildere, men vådere vinde fra vest.

Næste uges vejr

Mandagens vejr tegner til at være blandet; med skyer der dækker himlen, men med muligheder for glimt af solen i de østlige egne.

Som ugen skrider frem, bliver vejret mere ustadigt.

Torsdag og fredag byder på mere regn, mens weekenden varsler et blæsende vejr med faldende temperaturer.

Vejrudsigten er rimelig sikker for de første dage, men fra tirsdag eftermiddag bliver det mere uforudsigeligt med hensyn til frontpassager og varmere luftstrømme.

Én ting er dog sikker, og den ting er, at danskerne skal være indstillet på en rutschebanetur af vejrforhold, der skifter fra det ene øjeblik til det andet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig