DMI med ny melding: Her vender det tilbage

25/02/2024

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Det sker meget snart.

Mest læste i dag

Endnu en uge er ved at være ved vejs ende, men det betyder også, at der inden længe skydes en ny en af slagsen i gang.

Man skal være glad, hvis man i dag befinder sig på Bornholm, da det er her, at man har størst chance for tørvejr og sol.

Hvis man kigger væk fra solskinsøen byder søndagsvejret primært på skyer og perioder med regn eller slud, hvilket ikke ligefrem er sød musik i danskernes ører.

Temperaturen kommer til at ligge mellem 4 og 8 grader, og vinden bliver svag til jævn mellem sydvest og sydøst.

Det skriver DMI.

Natten til mandag aftager vinden og bliver svag til let fra østlige eller skiftende retninger, og det bliver til dels klart vejr.

Svage vinde og til dels klart vejr er lig med en kold nat, hvor temperaturen kommer ned mellem 3 graders frost og 3 graders varme. Samtidig er der gode muligheder for, at der kan blive dannet tåge.

Men når der tages hul på den nye uge vender det.

I begyndelsen af næste uge ligger Danmark lige nord for et lavtryksområde over Centraleuropa, men en højtryksryg fra De Britiske Øer til Skandinavien bevæger sig ned over landet og giver os en overgang tørt vejr og perioder med sol.

Det er dog med at nyde det, så længe det varer, for det ser ikke ud til at tørvejret, som ovenikøbet bliver krydret med solskin, varer ved hele næste uge.

Fra midten af næste uge forventes det nemlig, at svage fronter med regn bevæger sig frem mod Danmark vestfra, hvilket også betyder, at det ustadige vejr med regn vender tilbage.

Anbefalet til dig