DMI med ny melding om sne

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI har opdateret månedsprognosen, og her kommer de med en ny melding om sne.

Lige nu læser andre også

Efterårsvejret har for alvor gjort sit indtog i Danmark, og vi nærmer os så småt vintermånederne. Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) har indtil nu været tavs omkring sne i deres prognoser, men med en ny melding om sne er tavsheden nu brudt.

DMI har netop opdateret deres månedsprognose og leverer nu en ny melding, der direkte nævner sne.

"Gråt, vådt og relativt mildt er en passende beskrivelse af de kommende ugers vejr. I perioder kan solen dog titte frem, og når vinden kortvarigt går i nordøst vil koldere luft strømme ind over landet med mulighed for byger med vinterligt islæt, især langs østvendte kyster, der ligger åbent ud til Kattegat eller Østersøen. Selvom vi nærmer os den første vintermåned, er der for nuværende ikke udsigt til rigtig vintervejr med sne og kulde", skriver DMI på deres hjemmeside.

Selvom vi nærmer os den første vintermåned, er der altså ingen udsigt til decideret vintervejr med sne og kulde. Danskerne må altså tilsyneladende vente lidt længere på den hvide pryd, som mange krydser fingre for lander inden julen.

Som afslutning på må det konstateres, at det stadig ser ud til, at danskerne ikke får sne inden juleaften. Dog er det værd at huske, at vejrprognoser kan ændre sig, og at alt kan ske endnu.

Danskerne må fortsat følge nøje med i de kommende opdateringer, da naturen kan overraske, og vinterens magi kan indfinde sig, når man mindst venter det.

Anbefalet til dig