DMI med ny prognose: Vejrskifte rammer i morgen

19/10/20 11:39

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Fra i morgen skifter vejret.

Trods at der blev lovet store mængder regn i sidste uge, har den seneste uges vejr været præget af flot efterårsvejr med solskin og blå himmel. Dog har det været køligt og nogle morgener har temperaturen været meget lav fra morgenstunden. Nu melder DMI om et vejrskifte, der rammer allerede i morgen. Her vil et lavtryk sende mere vådt vejr til Danmark, samtidig vil vi dog ogå få lunere temperaturer. 

Hvis vi tager et kig på den kommende uges vejr, kan vi se at der vil komme helt op til 17 graders varme.

Tirsdag starter med tørt og skyet vejr, hvor Nordjylland dog kan opleve stedvis regn allerede fra morgenstunden. I løbet af eftermiddagen vil der komme regn i de vestlige egne. Vi får temperaturer mellem 9 og 12 grader, med let til frisk vind omkring syd, hvor kysterne vil opleve stedvis hård vind. Om aftenen vil der komme regn de fleste steder og om natten temperaturer ned til mellem 9 og 12 grader. 

Onsdag bliver overskyet med lidt regn hist og her fra morgenstunden, i løbet af dagen kommer der udbredt regn sydfra. Temperaturer op mellem 12 og 15 grader, med let til frisk. Om natten vil der fortsat være udbredt regn og temperaturer på mellem 10 og 14 grader, samt efterhånden tiltagende frisk vind til kuling.

Torsdag starter med lidt eller nogen sol, men stadig med spredte byger. Temperaturer mellem 13 og 17 grader, med let til frisk vind - ved kysterne stedvis hård vind. Temperaturer på mellm 8 og 13 grader om natten, med let til frisk vind fra sydvest.

Fredag byder på mest tørt vejr med lidt eller nogen sol, med temperaturer på mellem 10 og 15 grader. Om dagen let til frisk vind og om aftenen og natten lidt regn, med aftagende vind og temperaturer på mellem 4 og 11 grader.

Weekenden ser ud til fortsat at byde på skyet vejr med regn og uændrede temperaturer.