DMI med opdateret månedsprognose: Godt nyt til de sneglade danskere

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Inden længe kan et hvidt lag sne dække lokale områder i Danmark.

Mest læste i dag

DMI har nu opdateret månedsprognosen, og nu er der mere godt nyt til de sneglade danskere.

Den kommende uge tegner sig for en periode med mere stabilt og køligt vejr, som DMI tilskriver dominerende højtryk vest for De Britiske Øer og lavtryk over Østeuropa og Rusland. 

Danskerne kan i den kommende tid forvente moderate grader samt nætter med frost. Derudover er der sandsynlighed for, at spredte byger med slud, sne eller tøsne vil melde sin ankomst - men det stopper ikke her.

Sådan skriver DMI.

I næste uge, uge 48, ser Danmark ud til at blive præget af et højtryksområde vest for De Britiske Øer og flere lavtryk over Østeuropa. 

Mellem disse systemer strømmer relativt kold luft ned over landet, hvilket skaber gode solrige perioder, men også enkelte byger med slud, sne eller tøsne. 

I den forbindelse vil der være mulighed for, at et snelag kan lægge lokalt rundt omkring i landet. Det forventes dog kun at blive liggende kortvarigt.

Mod ugens afslutning kan danskerne se frem til svagere fronter med skyer, regn og mildere luft, der bevæger sig over landet fra vest eller nordvest.

Temperaturen forventes at ligge omkring eller lidt under det sædvanlige for denne tid på året, med dagtemperaturer typisk mellem 1 og 7 grader. 

Nattetemperaturerne forventes at bevæge sig mellem cirka 4 graders frost og 4 graders varme, med mulighed for enkelte køligere nætter. 

Nedbørsmængderne ser ud til at ende lidt under det normale, med forventede værdier mellem cirka 10 og 20 millimeter.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig