DMI med opløftende melding: Du behøver ikke aflyse

Foto: Shutterstock

På trods af at der er køligere luft på vej - så er der også godt nyt.

De seneste dage har DMI meldt, at de helt lune forårstemperaturer snart ville forsvinde igen for en stund. Det er fortsat sådan prognosen lyder, da det allerede i dag bliver køligere end der har været de seneste dage. 

I går var der endda lokalt målt over 15 grader - men nu vender det altså.

Læs også

Glædelig udmelding fra Kongehuset: Langt om længe sker det

Allerede i dag vil vi kunne mærke, at temperaturerne er knap så høje. De faldende temperaturer vil fortsætte henover weekenden, men det betyder dog ikke, at du behøver aflyse alle udendørs planer. 

DMI melder nemlig, at der fortsat bliver tørt - så der derfor er rig mulighed for at foretage sig en lang række aktiviteter udendørs.

Masser af tørvejr

Lad os tage et nærmere kig på de kommende dage.

I dag bliver der tørt med nogen sol de fleste steder, men dog også perioder med mere skyet vejr. Temperaturer mellem 5 og 8 grader - lokalt måske op til 10 grader. I nat vil temperaturen falde til ned mellem 1 grads frost og 5 graders varme.

Lørdag endnu en gang tørt med nogen eller en del sol, dog i perioder mere skyet. Temperaturer mellem 5 og 11 grader. Om natten ned til mellem 1 og 4 graders varme.

Søndag byder også på tørt og solrigt vejr, dog vil der især i den sydlige del af landet også være perioder med mange skyer. Temperaturer mellem 5 og 10 graders varme, mens natten byder på temperaturer mellem frysepunktet og 5 graders varme. 

Efter en solig weekend, byder starten af næste uge på et par dage med mere skyet vejr og en del køligere temperaturer. Mandag bliver dog fortsat mest tør, men skyet med temperaturer mellem 3 og 8 graders varme. 

Læs også

Mette Frederiksen afslører nyt om genåbning

Tirsdag byder også på tørt og skyet vejr, dog med lidt opklaring sidst på dagen. Temperaturer mellem 3 og 8 grader.

Onsdag mest skyet og stedvis regn eller slud. Dagtemp mellem 2 og 6 grader og natten mellem 0 g 3 grader. Jævn til frisk vind. 

Torsdag og fredag ser ud til at byde på fortsat tørt vejr, men med faldende temperaturer.