DMI med opløftende melding: Solstråler og tørvejr rammer landet i denne uge

Nyheder
Foto: Shutterstock
Der er glædeligt nyt fra DMI.

Lige nu læser andre også

Det danske sommervejr fortsætter med at være både køligt og og ustadigt.

Onsdag og torsdag byder på køligt og blæsende vejr med vind fra vest, mange byger og kun sporadisk solskin. Dagtemperaturerne forventes at ligge mellem 12 og 15 grader, lokalt måske op til 16 grader.

Fra fredag og gennem weekenden strømmer noget lunere luft op over landet fra syd, men det ustadige vejr fortsætter med en blanding af sol, skyer og byger.

Sådan skriver DMI.

Lørdag forventes et område med udbredt regn at passere landet fra sydvest, men der vil også være perioder med sol både før og efter regnen.

Søndag ventes både sol og byger med temperaturer mellem 15 og 20 grader hele weekenden.

Vejrudsigten for folkemødet på Bornholm

Folkemødet på Bornholm, der afholdes fra torsdag til lørdag, ser ud til at få relativt pænt vejr, selvom det starter kæligt.

Torsdag starter med nogen sol, men der er også mulighed for byger, især først på dagen. Dagtemperaturen når op til 14 grader med let til frisk vind fra sydvest og vest.

Fredag begynder skyet, men tørt, og hen på eftermiddagen eller aftenen klarer det op med nogen sol. Dagtemperaturen når op til 16 grader, med svag til jævn vind fra syd og sydøst.

Lørdag begynder de sommerlige tendenser for alvor at vise sig, da DMI her melder om både tørt og solrigt vejr først på dagen. Om eftermiddagen bliver det antagelig skyet med regn vestfra.

Dagtemperaturen stiger til mellem 17 og 20 grader, med jævn til frisk vind fra øst og sydøst.

Selvom vejret viser sig fra sin ustadige side, er der udsigt til perioder med solskin og stigende temperaturer, hvilket kan skabe gode rammer for Folkemødet og andre udendørsaktiviteter i weekenden.

Anbefalet til dig