DMI med opløftende prognose

31/8/20 07:22

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock.
Sidste uge var præget af regn - og temmelig meget af det. Nu melder DMI om mere solskin til danskerne i denne uge.

Der har ikke været meget sensommer at spore, på de sidste ugers prognoser. I denne uge kan vi se frem til noget mere sol og temperaturer op til 20 grader. Selvom om lidt går ind i efterårets første måned, så vil de første dage i denne uge vil derfor være præget af et mere stabilt vejr. 

I dag vil vi få enkelte lokale byger, men ellers nogen eller en del sol. I syd og sydvest kan der dog i perioder være mere skyet. Vi får temperaturer mellem 15 og 20 grader. 

Tirsdag får igen nogen eller en del sol, omkring Østersøen kan der dog i perioder være mere skyet med enkelte byger. Temperaturer på mellem 16 og 20 grader. 

Onsdag vil der i den vestlige del af landet være tørt med nogen eller en del sol. Mod øst vil der være mest skyet og især på Bornholm, kan man forvente at få regn. Temperaturen vil være på mellem 17 og 20 grader.

Torsdag vil dagen starte tørt og med lidt sol, dog vil Bornholm starte med skyet vejr med regn eller byger. Sidst på dagen vil der være risiko for regn i Vestjylland. Temperaturer på mellem 17 og 20 grader.

Fredag vil weekenden skydes i gang med lidt eller nogen sol - og kun enkelte byger. Samt temperaturer på mellem 17 og 20 grader.