DMI med opsigtsvækkende melding: På fredag sker det

Nyheder
Foto: Shutterstock
I dag bliver det perfekt vejr til at se fodbold.

Mest læste i dag

I dag vågnede danskerne op til en solrig og varm dag med temperaturer, der forventes at ramme mellem 20 og 25 grader.

Hvis temperaturen stiger over 25,0 grader, vil det markere den første meteorologiske sommerdag siden 2. juni.

Dermed er der en oplagt mulighed for at tilbringe tid udendørs, men det er dog vigtigt, at man ikke glemmer at tage sine forbehold for solen, som kan være stærk i disse dage.

Sådan skriver DMI.

Perfekte rammer for aftenens fodboldkamp

Senere i dag samles mange danskere for at støtte det danske fodboldlandshold i deres sidste puljekamp ved EM.

Aftenens vejr byder på fortsat solskin og næsten ingen vind, hvilket skaber perfekte betingelser for udendørs storskærmsarrangementer.

Kampen spilles i München, hvor vejret også lover godt med masser af sol og temperaturer over 20 grader ved kampstart. Det bidrager til den festlige stemning og giver de danske fans de bedste betingelser for at heppe på deres hold.

Mere sommervejr på vej, men...

De kommende dage ser ud til at byde på endnu højere temperaturer, selvom der efterhånden kan komme lidt flere skyer på himlen; og torsdag nærmer vi os de 30 grader.

Det flotte sommervejr fortsætter, hvilket giver rig mulighed for at nyde de lyse sommeraftener udendørs. Om man foretrækker at grille, lave bål eller blot slappe af i det gode vejr, så er der masser af muligheder for at nyde sommerens glæder.

Der er dog et lille men.

På fredag melder DMI nemlig om perioder med regn og byger. Temperaturerne befinder sig dog i samme lag som de tidligere dage.

Sammenlagt kan danskerne se frem til en periode med stabilt og varmt vejr, som opfordrer til udendørs aktiviteter og sociale arrangementer.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig