DMI med opsigtsvækkende melding: Pinsen kan blive 'endnu en til samlingen'

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI løfter nu sløret for, hvad der venter danskerne i pinsen.

Lige nu læser andre også

Pinsen er over os med udsprungne træer og blomster, trillende fugle og sol for alle pengene. I hvert fald til at starte med for den næsten skyfri periode, vi har haft, bliver nu en smule udfordret.

Lavtryk med fronter over Centraleuropa trænger sig på og sender flere skyer ind over landet fra sydøst.

Oven i købet vil nogle af skyerne kunne udvikle sig til lette regnbyger, selvom det kun er små mængder regn der vil falde og det er langt fra alle, som vil få vand ovenfra.

Sådan skriver DMI.

Der er dog en fair mulighed for at se pinsesolen danse søndag morgen, hvis man ellers er tidligt nok oppe (eller ikke er gået i seng endnu). Solen står nemlig allerede op cirka klokken 5, alt efter hvor man bor i landet.

I øvrigt var det vist i sin tid påskesolen som dansede, fordi Solen fejrede Jesus genopstandelse. Hvordan det så er gået til, at det nu er pinsesolen, der danser, må man søge informationer om andetsteds, skriver DMI.

Det står klart, dat der venter en pinse med lidt mindre sol, end vi i den sidste uges tid har været vant til, men temperaturen sker der ikke så meget ved.

Den holder sig de fleste steder fint over 20 grader og kan lokalt måske svinge sig op over de 25 grader, så vi får endnu en sommerdag til samlingen.

Østenvinden holder dog også ved, så østvendte kyster, især ved Østersøen, må se langt efter temperaturer over 20 grader. F.eks. bliver det på Møns Klint næppe meget over 12 grader.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig