DMI med overraskende melding: Stort vejrskifte på vej

Nyheder
Foto: Shutterstock
Inden længe vender det.

Lige nu læser andre også

Det danske forårsvejr viser sig i øjeblikket fra sin allerpæneste side med sol fra en nærmest skyfri himmel, og temperaturer der i dagtimerne mange steder svinger sig op mellem 20 og 25 grader.

Det er et massivt højtryk, der nu i mange uger har ligget nord og øst for Danmark, som giver os det fantastiske flotte forårsvejr, såfremt man er til sol og varme.

Men det ser ikke ud til at vare særlig længe endnu, skriver DMI.

Selvom både i dag og onsdag byder på høje temperaturer og tørvejr, så skal man passe på med at tage forskud på de sommerlige tider.

Allerede mod slutningen af onsdag vil enkelte byder ramme landet, og det ser ikke ud til at stoppe lige med det samme.

Stort vejrskifte venter

Torsdag bliver første dag i lang tid, hvor et hav af danskere kommer til at vågne op til kedeligt vejr.

Her vil det være skyet mange steder med regn eller byger, lokalt måske torden, men ud på dagen opholdsvejr mod sydvest med nogen eller en del sol.

Temperaturerne vil befinde sig mellem 17 og 22 grader, mens det i den nordlige del af landet vil være stedvis varmere.

Om aftenen og i de første nattetimer vil regnen tage til. Heldigvis ser det ud til, at det kommer til at klare op inden fredag morgen, hvor der igen kan forventes bedre vejr.

Her slipper man dog ikke en enkelt byge og lidt skyer. Temperaturerne vil være mellem 17 og 23 grader.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig