DMI med trist nyt: Nu vender sneen tilbage

Foto: Shutterstock
Nu sker det.

Mest læste i dag

Dagens vejrudsigt starter med solskin fra morgenstunden, hvilket må siges at være en strålende start.

Dog varer det ikke ved længe, og som dagen skrider frem til skyer gradvist tager overhånden. Over den nordøstlige del af Polen ligger der en front med lidt regn og slud, , som langsomt men sikkert bevæger sig i retning af Danmark.

Sådan skriver DMI.

Den kommende forandring i vejret markerer starten på en mere ustadig periode, hvor de sydøstlige regioner af Danmark vil opleve nedbør i løbet af eftermiddagen og hen mod aftenen.

Interessant nok sker der en mærkbar ændring i vejret ud på natten.

Når nedbøren rammer Nordjylland, forvandler den sig mange steder til sne, hvilket betyder at landsdelen vil få et vinterligt præg - selvom vi er i marts måned.

I mellemtiden forbliver de sydvestlige områder for det meste tørre, idet de undgår den sene nedbør. Temperaturen i løbet af dagen forventes at nå op omkring 4 grader.

Natten bringer dog koldere forhold med sig, med temperaturer, der lokalt kan dykke ned til frysepunktet. Det temperaturfald skaber forudsætningerne for nattefrost, der kan påvirke både trafik og dagligdagsaktiviteter.

Resten af ugen

Udsigten for resten af ugen er dog mere opmuntrende, end det du lige har læst.

Et højtryk nærmer sig, hvilket lover tørt vejr og solskin, drevet af vind fra sydøst. Det betyder ikke kun solrige dage, men også en anelse højere dagtemperaturer.

Dog vil nattefrosten fortsætte med at gøre sit indtog mange steder.

Så mens du skal forberede dig på, at sneen nu vender tilbage for en kort stund, kan du samtidig drømme om et par solrige dage i løbet af ugen.

Anbefalet til dig