DMI med trist nyt: Så længe fortsætter bygerne

11/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Det ustadige vejr ender ikke lige foreløbigt.

Mest læste i dag

Det lader til, at der kun er et tema på vejrets dagsorden for tiden, og det tema er regn og torden.

I den kommende periode er der ikke udsigt til, at det bliver ændret, da lavtryk og fronter i den kommende periode vil komme konstant til Danmark fra vest og sydvest, hvorfor solen ikke umiddelbart får mange minutter alene på den danske himmel.

Netop også af den grund vil vejret fortsat være ustadigt, og da luften bliver hentet fra Atlanterhavet, er den både fugtig og ustabil.

Derfor giver det også meget god mening, at vi kan opleve kraftige tordenbyger samt skybrud.

Sådan skriver DMI.

Det ser ud til, at vejret fortsætter sådan lidt endnu, men hen imod slutningen af ugen, er der godt nyt til de danskere, der savner at kunne bevæge sig udenfor uden paraply under armen.

Både fredag og lørdag vil der nemlig kun være enkelte byger til at genere danskerne, og solen vil titte frem begge dage. Dog vil den være mest til stede fredag.

Lørdag derimod bliver den varmeste dag af de to, da det i skrivende stund ser ud til, at danskerne kan skrive endnu en sommerdag i kalenderen. 

DMI’s melding lyder nemlig på, at det vil blive op til 22 grader fredag og op til 25 grader lørdag.

På trods af at det ikke er noget ønskescenarie for de solglade danskere, så må de tage til takke med dette for nu.

Allerede søndag og i starten af næste uge, ser det nemlig ud til, at bygerne og det ustadige vejr vender retur, hvorfor det trælse vejr ser ud til at fortsætte mange dage endnu.

Der er ikke ligefrem udsigter til bagende sol og skyfri himmel i den nærmeste fremtid, hvorfor danskerne må væbne sig med tålmodighed, indtil sommervejret igen melder sin ankomst.

Anbefalet til dig