DMI med trist nyt

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er ikke meget, der peger i retning af, at solen vil vise sig i weekenden og den kommende uge.

Lige nu læser andre også

Denne weekend bliver overvejende grå, da det primært bliver overskyet med muligheder for regn og enkelte byger.

Det grå vejr skyldes et lavtryk fra Nordsøen, der forventes at påvirke vejret både fredag og lørdag, mens søndag lover at blive den mest tørre dag. Det skriver Dagens.dk via DMI.

Vejret i dag

Lørdagen fortsætter i samme spor som fredagen, hvor skyer og byger var de primære ting på vejrmenuen. Bygerne vil dog i dag være begrænset til regn. Solchancerne er lidt højere, men ikke i en grad, der præger vejrbilledet markant. Vinden skifter til østlig retning, og dagtemperaturen forventes at ligge omkring 8 grader.

Skydækkets huller kan medføre nattemperaturer nær frysepunktet, især i Jylland. Lokalt kan der om natten forekomme tåge eller rimtåge.

Vejret på søndag

Søndagen forventes at være en smule lysere med flere solstrejf og færre byger de fleste steder. Samlet set præsenterer weekenden et blandet vejr med perioder af grå himmel, byger, og mulighed for solstrejf, især mod weekendens afslutning.

Næste uge

Weekendens vejr lader til at blive både gråt og trist, og den kommende uge er ingen undtagelse.

Hvis vi kigger frem mod næste uge, så vil solen igen være sjælden at se på himlen. Ikke nok med det så forventes der både regn og byger, og i nattetimerne vil der flere steder være tåge. Vinden vil primært befinde sig i det østlige ringhjørne, og temperaturerne vil være mellem 5 og 8 grader om dagen og en anelse over frysepunktet om natten.

Anbefalet til dig