DMI med trist nyt

Nyheder
Foto: Shutterstock
Nu er der trist nyt fra DMI.

Mest læste i dag

I dag er det torsdag, og da weekenden står for døren, begynder optimismen at sprede sig i det danske land.

Mens danskerne kan smile over, at det snart er weekend, så er dagens vejrmelding ikke ligefrem noget at råbe hurra for.

DMI skriver nemlig, at dagen vil være præget af byger, men også enkelte solstrejf. Solstrålerne vil især kunne opleves i Nordjylland, hvor dagtemperaturerne alligevel vil ligge på den kølige side mellem 12 og 15 grader.

Det bliver der heldigvis lavet om på inden længe.

Fredag fortsætter med at være overvejende skyet, samtidig med at sporadiske byger vil være uundgåelige. Vinden skifter til syd og sydøst, hvilket bringer lidt lunere luft til landet og hæver temperaturerne til mellem 15 og 18 grader.

Lørdag passerer et område med mere udbredt regn fra sydvest, men der vil være perioder med sol både før og efter regnen.

Temperaturerne stiger til mellem 15 og 20 grader, hvorfor vi ligeså stille bevæger os i den rigtige retning på varmefronten.

Søndag byder på en del sol i de fleste områder, men også en del byger - særligt i de vestlige egne. Dagtemperaturerne vil ligge mellem 17 og 20 grader.

Selvom det går i den rigtige retning, så ankommer det rigtige sommervejr altså ikke lige foreløbigt, hvilket mange danskere nok er triste over.

Folkemødet på Bornholm

Folkemødet, som finder sted fra torsdag til lørdag, byder på en blanding af sol og regn.

Torsdag starter med nogen sol, men der er også risiko for byger - især først på dagen. Temperaturen når op omkring 15 grader, med let til frisk vind fra sydvest og vest.

Fredag begynder skyet, muligvis med enkelte lette byger, men vejret klarer op i løbet af dagen med nogen sol. Dagtemperaturerne vil ligge mellem 15 og 18 grader, og vinden vil være svag til jævn fra syd og sydøst.

Lørdag begynder tørt og solrigt, selvom tynde højtliggende skyer kan sløre solen lidt. Om eftermiddagen bliver det skyet med regn vestfra.

Dagtemperaturerne vil være mellem 15 og 18 grader, og vinden vil være jævn til frisk fra øst og sydøst.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig