DMI med trist prognose: Sådan bliver vejret til nytår

Af: Mie M.B

|

28/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En blandet omgang nedbør og kraftig vind giver udfordringer på vejene

Mest læste i dag

Årets sidste dag forventes at starte med en front fra vest, der bringer gråt regnvejr allerede fra morgenstunden. Bygerne i dag kan byde på både regn og torden, men ind imellem kan solen også kigge frem og give os temperaturer mellem 6-9 grader. Enkelte steder kan der også falde hagl og sne. Det skriver DMI.

Udover det ustabile vejr er der også risiko for yderligere oversvømmelser. Flere steder i Danmark er vandløb stadig over normalen, og nattens regn og byger, især i Jylland, kan medføre lokale oversvømmelser langs vandløb og søer. Effekten af regnen forventes at vise sig noget tid efter nedbøren, da det typisk tager mellem 12 og 24 timer, før vandet når ud i større vandløb.

De kraftige vindstød har desuden forårsaget at Storebæltsbroen lukker for lette køretøjer. Det skriver DR. Det er i øjeblikket derfor ikke tilladt at køre over broen med påhængskøretøjer under 750 kilo. Forbuddet forventes ophævet kl.11.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig