DMI med trist vejrmelding

Foto: Shutterstock.com

Vejret bliver bestemt ikke noget at prale af i denne uge. Temperaturen daler og regnen siler ned fra himlen.

Et lavtryk og en koldfront er trukket ind over Danmark, og det har stor betydning for vejret i øjeblikket.

Efter en dag i går med tæt på 8 grader, så er temperaturen allerede dykket væsentligt i dag, hvor vi ikke skal forvente mere end højst 5 grader.

Læs også

18-årig glemmer gryde på komfuret: Det koster to marsvin livet

Derudover så har lavtrykket trukket en del grå skyer med ind over landet, som allerede er begyndt at lade regnen falde fra morgenstunden.

I dag tirsdag vil det blive overskyet med regn det meste af landet, mens der også vil komme let til frisk eller hård vind. I aften og i nat kan der komme vindstød af kulingstyrke og temperaturen forventes at ligge på mellem 2 og 5 grader.

Vejrudsigten resten af ugen

Tager vi et kig på onsdagen så vil der komme lidt eller nogen sol, men også spredte byger. Temperaturen vil ligge mellem 4 og 7 grader, og igen vil der komme en del vind.

Temperaturen om natten vil ligge på mellem 1 og 4 grader.

Torsdag bliver det mest overskyet og med perioder af regn. Temperaturen vil ligge på mellem 4 og 7 grader, let til frisk vind fra syd, og hård vind ved Vestkysten.

Fredag stiger temperaturen lidt igen, når der bliver op til 8 grader. Igen kommer det til at blæse en del, og det vil regne det meste af dagen.

I weekenden bliver det skyet med regn og byger. Senere på dagen vil det klare op, og så vil vi faktisk kunne få helt op mod 10 grader.

Læs også

Prins Joachim nomineret til fornem pris: Stem på prinsen her

 

 

Læs også