DMI med trist vejrnyt

Foto: Shutterstock
Danmarks Meteorologiske Institut har trist nyt om søndagens vejr.

Mest læste i dag

Havde du håbet på en søndag med sol fra skyfri himmel, bliver du desværre skuffet. Det oplyser DMI, der melder, at søndagen nemlig vil byde på en del byger.

Danmarks Meteorologiske Institut oplyser også, at regnbygerne kan føre torden med sig. Det hele er dog ikke trist, gråt og vådt, for der kan også komme lidt sol ind imellem, lyder meldingen.

Temperaturerne indikerer, at vi så småt begynder at træde ind i vinterperioden. De kommer nemlig til at svinge mellem 7 og 10 grader, mens der vil være jævn til hård vind omkring vest.

Både ved Vestkysten og på Bornholm er der op til kuling, men det begynder dog at blive en smule mere vindstille i løbet af eftermiddagen, hvor vinden aftager.

I aften og i nat vil der være vekslende skydække, mens der især i løbet af aftenen vil være byger hist og her. Det er dog ikke sikkert, at natten bliver helt tør, da der også kan være regn i løbet af nattetimerne.

Når dagen begynder at gå på hæld, falder temperaturerne også, der i løbet af aftenen og natten falder til mellem 2 og 6 graders varme. Derfor er der ingen udsigter til nattefrost.

Sidste på aftenn begynder vinden desuden at aftage, og bliver efterhånden til en svag til frisk vind mellem nordvest og nordøst.

Søndagens vejr ser ud til at fortsætte i løbet af mandag, hvor der vil være lokale byger. Særligt i den sydlige del af landet, forventer DMI, at der vil være byger. Der kommer dog også perioder med lidt eller nogen sol.

Temperaturerne bliver dog ikke tocifrede, da meldingen fra DMI er, at temperaturerne vil ligge mellem 6 og 9 grader, mens de i løbet af aftenen og natten vil falde til 1 og 6 grader. Få steder kan der endda komme let frost.

Anbefalet til dig