DMI med uventet melding: Søndag sker det

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom kalenderen viser marts, så er vintervejret endnu ikke gået i hi.

Lige nu læser andre også

Efter en lang uge kan størstedelen af danskerne endelig tage en velfortjent pause og nyde, hvad de kommende dage har at byde på.

Vejrudsigten byder på lidt af hvert, hvorfor man med de positive briller på kan sige, at der bliver noget for enhver smag. Dog er det nok ikke alle, der er lige glade for det, der rammer landet søndag.

Et højtryk over det nordlige Skandinavien giver stabilt vejr over Danmark og sender kølig luft ind over landet fra øst, men efterhånden nærmer en frontzone sig fra syd.

Lørdagens vejr

Lørdagen bliver præget af først en del skyer, men efterhånden kan solen også kigge lidt frem. Det skal dog nydes i fulde drag så længe, det varer, da søndagen byder på mere vinterligt vejr.

Vinden bliver let til frisk, og ved østvendte kyster kan den nå op til hård. Temperaturen kan nå op omkring 3 og 7 grader.

Søndagens vejr

Natten til søndag bliver det skyet sydfra og skyerne medbringer lidt regn, slud eller måske tøsne, hvilket indikerer, at vintervejret stadig holder ved.

I løbet af søndagen bliver det igen opholdsvejr og det kan klare en smule op over de sydlige egne, hvor solen så kan kigge frem.

Temperaturen lægger sig mellem 3 og 8 graders varme, men den friske østenvind vil gøre det til en kold fornøjelse at bevæge sig udenfor. 

Anbefalet til dig