DMI med varsel: Voldsomt vejr rammer

Af: Thea Andersen

|

02/10/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
DMI varsler voldsomt vejr.

Mest læste i dag

Så er det med at finde paraplyen frem!

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) har nemlig udsendt et varsel om kraftig regn, der forventes at ramme store dele af landet natten til tirsdag. Dette kommer som følge af et lavtryk, der befinder sig over den sydlige del af England og bevæger sig mod nordøst.

Ifølge DMI vil lavtrykket forstærkes på sin vej mod Danmark, og det forventes at medføre kraftige regnbyger. De seneste vejrprognoser antyder, at der kan falde op mod 25 til 40 millimeter regn inden for en periode på 24 timer.

Varslet er placeret i kategori 1, som står for: 'Voldsomt vejr. Der skal man være opmærksom på, at vejrudviklingen kan påvirke ens omgivelser og dine udendørsaktiviteter.'

Du kan se i hvilke områder, varslet gælder, på kortet herunder.

Det er vigtigt at bemærke, at lavtrykkets præcise bane endnu er usikker, ligeså mængde og placering af det kraftigst regn.

Derfor vil DMI løbende holde øje med udviklingen, der kan følges på siden her, og om nødvendigt justere i varslet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig